- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 160 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 4464
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 10, 2013
- 3 stk
- Snackpeber (rød)
- 1 dl
- lunkent vand
- 25 g
- gær
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 50 g
- flydende margarine
- 1 stk
- Æg
- 100 g
- fuldkornshvedemel
- 70 g
- Grahamsmel
- 500 g
- Hvedemel
Snackpeberfrugterne skal renses, skyl og fjern kernerne. Så blendes de -jeg kom det lunkne vand ved i blenderen så kørte det nemmere.
Smuldr gæren i en skål og kom snackpeber/vandblendingen i så gæren opløses.
Tilsæt de øvrige ingredienser til du slutteligt når til hvedemelet. Det skal kommes i i etaper for at se hvor meget den skal “fodres”. Min dej var sulten og kunne godt tage en del hvedemel. Den skal være elastisk men smidig uden at klistre for meget inden den sættes til hævning.
Efter 1 times hævning voksede min dej over skålkanten og kunne slåes ned.
Form til en stram kugle eller brød og læg det på en bageplade til efterhævning i ca. 45 min.
Forvarm ovnen til 220 grader, pensel brødet med vand eller æg og drys eventuelt med oregano. Nå der er snittet i overfladen kan brødet bages midt i ovnen i ca.40-45 min,
tip:hold øje med brødet og mærk/lyt lige efter den hule lyd omkring de 30 minutter for at fornemme hvor langt der er igen
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.