- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 70 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 4927
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 30, 2012
Start med at smelte smøret. Pisk det med æggene. Bland de tørre dele sammen og sigt det i æggemassen. Hæld mælken i og rør det hele godt sammen. Hak chokoladen og vend den i dejen. Hæld dejen i en form beklædt med bagepapir. Bag kagen cirka 35 min afhængig af formen. Du skal kunne stikke en kniv i kagen og trække den op uden dej.
Creme: læg husblasen i koldt vand. kom blåbær, sukker ,vaniljesukkeret fra stangen og stangen selv i en gryde og varm det til saften er ude af bærene og sukkeret er smeltet. Lad det køle lidt af, blend det forsigtigt (pas på det ikke sprøjter på dig) med en stavblender, vrid husblasen for vand og kom det i gryden. Rør det godt igennem, så husblassen smelter i massen. Pisk fløden let, rør lidt af flødeskummet i gryden og kom det så i resten af flødeskummet. Vend det forsigtigt sammen. Stile cremen på køl i lidt tid, så den sætter sig. Flæk kagen og fordel blåbærcremen. Stil kagen på køl igen, så kagen kan trække lidt. Pynt den inden servering.
Kagen kan sagtens laves dagen i forvejen.
Hvor mange grader skal ovnen
180 grader varmluft:o)