Fiskegryde

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
6 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1910
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
5 stk
Gulerod/gulerødder
200 g
Frosne rejer uden skal
2 knsp.
Salt og peber
2 stk
Hakkede tomater, konserves
4 stk
Skalotteløg
2 tbsp.
Oregano, tørret
2 dl
Brune linser, tørrede, rå
3 l
Bouillon, hønsekød, spiseklar
1 stk
Fennikel, knold, rå
2 tbsp.
Olivenolie
1 stk
Peberfrugt, rød og gul
1 stk
Peberfrugt, rød og gul
400 g
Laks, fersk (med og uden skind)
2 stk
Hvidløg, fed
1 tsk.
Stærk paprika
Fiskegryde

1. Start med at skær begge slags løg i tynde skiver. 2. Skær grøntsagerne i lidt større stykker.3. Varm herefter olien i en stor gryde. Steg løgene og krydderierne hastigt og vend derefter alle grøntsager samt linserne i. Rør godt rundt.4. Blend dåsetomaterne i en blender, til jævn konsistens og held ned i gryden sammen med fiskebouillon. Lad koge i ca. 20 min. 5. Skær laksen ud i store tern (tilsvarende grøntsagernes størrelse) og kom det ned i gryden sammen med rejerne, de sidste fem minutter.6. Det hele smages til med salt og peber! Spis gerne et stykke knækbrød, rugbrød eller andet groft brød til.
Velbekomme!

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?