Flamberede nektariner med vanillecreme

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Visninger
1055
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Flamberede nektariner med vanillecreme

1)    Pisk det hele æg godt med sukkeret og pisk maizenaen i.
2)    Bland det med den kolde mælk og vanille.
3)    Bring cremen i kog under piskning, og lad den koge godt igennem.
4)    Rør af og til i cremen under afkølingen.

5) Skyl nektarinerne og skær frugtkødet i både.
6) Smelt smørret i en pande og hæld nektatarinbådene på.
7) Steg dem i 4-5 minutter.
8) Varm cognacen i en lille kasserolle til den bobler.
8) Tænd en tændstik og hold den klar.
9) Hæld cognacen over de varme nektarinbåde og antænd med det samme.
Husk at slukke for emhætten, hvis den er tændt.

De varme nektariner serveres med kold vanillecreme.

Pynt: ribsklaser og citronmelisseblade

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?