fbpx

Flamberede nektariner med vanillecreme

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Visninger
1122
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Flamberede nektariner med vanillecreme

1)    Pisk det hele æg godt med sukkeret og pisk maizenaen i.
2)    Bland det med den kolde mælk og vanille.
3)    Bring cremen i kog under piskning, og lad den koge godt igennem.
4)    Rør af og til i cremen under afkølingen.

5) Skyl nektarinerne og skær frugtkødet i både.
6) Smelt smørret i en pande og hæld nektatarinbådene på.
7) Steg dem i 4-5 minutter.
8) Varm cognacen i en lille kasserolle til den bobler.
8) Tænd en tændstik og hold den klar.
9) Hæld cognacen over de varme nektarinbåde og antænd med det samme.
Husk at slukke for emhætten, hvis den er tændt.

De varme nektariner serveres med kold vanillecreme.

Pynt: ribsklaser og citronmelisseblade

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?