Spinat-porrecreme og hvidløgs-champignons

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Buffet
Forret
Frokost
Tilbehør
Visninger
2783
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Porre
1 tsk.
Havsalt
2 knsp.
Peber, friskkværnet
1 bdt.
Mynteblade
150 g
Babyspinat
1 tbsp.
Citronsaft
2 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
150 g
Champignon
1 tbsp.
Citronsaft
2 stk
Hvidløg, fed
1 bdt.
Persille, frisk
2 tbsp.
Smør, saltet
Spinat-porrecreme og hvidløgs-champignons

To side-retter som tilbehør el. vegetarretter, serveret med hjemmebagt groft brød.
Hvidløgs-champignon: Rens champignons grundigt. Steges af i lidt smør og olivenolie, sammen med finthakket hvidløg ved medium høj varme. Tilsæt friskhakket persille, citron,  og krydr med salt og peber fra kværn.

Spinat-porrecreme med mynte: Rens babyspinat, porrer og mynte. Hak porrerne i grove stykker. Svits spinat og porrer af i lidt olie, og tilsæt citron,  fløde, salt og peber fra kværn, og  rigeligt friskhakket mynte. Lad det koge ind til det får en cremet konsistens. Smag til.
Server til f.eks. dampet fisk, kylling. eller lammekoteletter.

Velbekomme!





Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?