Flødebolleguf til is

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Svær
Serveringer
4 personer
Kategori
Dessert
Visninger
2020
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
250 g
Sukker (melis)
1 1/2 dl
Vand
3 stk
Æggehvide

Æggehviderne piskes meget stive.
Vand og sukker koges godt igennem – ca. 5 min.
Sukkerlagen piskes i hviderne, mens det stadig er varmt. Masses pises ca. 30 minutter.
Rigtig lækkert tilbehør til en isdessert. Kan med fordel laves dagen før, da den næsten er endnu bedre efter en dag på køl.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?