Flødebolleguf til is

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Svær
Serveringer
4 personer
Kategori
Dessert
Visninger
2291
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
250 g
Sukker (melis)
1 1/2 dl
Vand
3 stk
Æggehvide

Æggehviderne piskes meget stive.
Vand og sukker koges godt igennem – ca. 5 min.
Sukkerlagen piskes i hviderne, mens det stadig er varmt. Masses pises ca. 30 minutter.
Rigtig lækkert tilbehør til en isdessert. Kan med fordel laves dagen før, da den næsten er endnu bedre efter en dag på køl.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?