Det jødiske køkken er lige så mangeartet og sammensat, som det køkken må blive, der trækker næring fra køkkener over hele verden. Man kan derfor fristes til at tro, at der ikke findes nogen speciel jødisk mad – at noget sådant bare vil være en afglans af...
Dagens tip:
Stegning og fedtstofMange er afskrækkede fra at stege i fedt, da de tror, det giver en del ekstra kalorier og fedt til […]
Se alle tipsBliv inspireret til dit næste måltid
Seneste fra bloggen
Se det seneste indhold fra vores madblog her.
Jødisk mad – info om det jødiske køkken
Bulgarsk mad – info om det bulgarske køkken
Balkan-landenes køkkener ligner hinanden meget, og Bulgarien danner ingen undtagelse. Men grænser er ikke kun streger på et kort, og Bulgarien har – trods både fælles træk og fælles råvarer med det øvrige Balkan – alligevel sin helt egen måde at...
Kinesisk mad – info om det kinesiske køkken
Det typisk kinesiske spisebord er rundt – »rundt som fuldmånen,« siger de selv. Dette blandt andet for at tilgodese, at ingen gæst føler sig mere eller mindre godt placeret, og værtsparret sidder altid dårligst, ud for døren. Spiseredskaberne til kinesisk mad er...
Seneste opskrifter
Se de seneste opskrifter her