Chili con carne

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
318
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
450 kg
Hakket oksekød, 3-7%
60 g
løg (1 stk)
8 g
hvidløg (2 fed)
400 g
Flåede tomater, konserves
240 g
Kidneybønner
140 g
tomatpure (1 dåse)
65 g
peberfrugt (1/2)
2 dl
rå ris
Chili con carne

Hak løg og hvidløg i små tern, og svits dem i en gryde i lidt olie.
Svits kødet, til det er brunt hele vejen igennem.
Kom flåede tomater, tomatpure og bønner i gryden. Lad det køge sammen i et kvarters tid.
Smag til med spidskommen, chili og salt og peber. Kom peberfrugten, som du har skåret i tern, i til sidst, så den stadig har bid.
Når kødet svitses, sættes risene over i en gryde for sig, og koges som angivet på posen.

Serveres med grønt efter eget valg, og en klat creme fraiche.

Næringsindhold:

Energi i hele retten
Energi pr. portion
Energiprocent
Energi
6816 kJ/1622 kcal
2272 kJ/540 kcal

Kulhydrat
162 g
54 g
40E%
Protein
128 g
43 g
35E%
Fedt
46 g
15 g
25E%

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?