Grov squash-pizza

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
8 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
4519
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
100 g
Squash
100 g
Tomat
100 g
Champignon
1 stk
løg
200 g
Revet ost
100 g
Parmaskinke
2 stk
Rosmarin, kviste
25 g
gær
2 dl
lunkent vand
2 dl
Hvedemel
3 dl
Grahamsmel
1 tsk.
Salt
2 tbsp.
Olie
1 stk
Tomatpure (dåse)
2 stk
Hvidløg, fed
1 tbsp.
Olie
Grov squash-pizza

Opskriften giver to pizzaer med ca. 8 stykker i hver pizza.

Pizzabunde:
Rør vand og gær sammen
Tilsæt salt og olie
Bland meltyperne i en skål for sig.
Tilsæt melblandingen lidt efter lidt.
Ælt dejen grundigt i 5-10 minutter.
Lad dejen hæve ca. 1 time et lunt sted

Imens dejen hæver, laves tomatsaucen, og pynten skæres i skiver og både.

Når dejen har hævet, deles den i to kugler. Rul kuglerne ud. Så tyndt som muligt, og så de passer til bagepladen.
Fordel tomatsauce og pynt ligeligt på de to bunde.

Bages ved 250 grader i 15 minutter.
Når pizzaerne er bagte, fordeles parmaskinken på pizzaerne. Serveres med en lækker salat.

Næringsbregning:

I begge pizzaer
Pr. stykke (v/ 8 stykker pr. pizza)
Energifordeling
Energi
9233 kJ/2200 kcal
577 kJ/137 kcal

Protein
128 g
8 g
24 E%
Kulhydrat
235 g
15 g
47 E%
Fedt
74 g
5 g
29 E%
Kostfiber
41 g
2,5 g

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?