Rusland er stort. Det er så stort, at der inden for dets grænser er en klimaforskel fra det arktiske til det subtropiske. Landets struktur er lige så omfattende, og som følge deraf også de produkter, det avler. Grøntsager, kød, fisk, korn, frugt –...
Dagens tip:
Stegning og fedtstofMange er afskrækkede fra at stege i fedt, da de tror, det giver en del ekstra kalorier og fedt til […]
Se alle tipsBliv inspireret til dit næste måltid
Seneste fra bloggen
Se det seneste indhold fra vores madblog her.
Russisk mad – info om det russiske køkken
Fransk mad – info om det franske køkken
Fransk mad er verdensberømt, og det er næsten umuligt at finde superlativer, der ikke allerede har været brugt om dette dejlige spiseland. Der er skrevet bøger, nej, værker om det. Og selv om fransk kogekunst har sin børnelærdom fra det italienske køkken (som igen har...
Græsk mad – info om det græske køkken
To af Europas bedste køkkener, det franske og det italienske, har rødder i græsk madkultur. Oldtidens Grækenland var kendt for fantasifulde, veltillavede og overdådige anretninger, og der går stadig sagn om store græske måltider, hvor digtere, filosoffer og lærde...
Seneste opskrifter
Se de seneste opskrifter her