Ansjosroulade

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Sværhedsgrad
Midt imellem
Kategori
Hovedret
Visninger
1137
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
Ansjosroulade

Vareforbrug (4-6 pers.):

 

25 g smør eller margarine 1 dl hvedemel (ca. 60 g) 3 dl mælk 2 dl fløde 2 tsk. ansjoslage 3 æg 2 tsk. bagepulver smør eller margarine eller bagepapir til bradepanden

 

Tilberedningstid: ca. 50 min., heraf ca. 20 + ca. 10 min. i ovnen.

 

Ovntemperatur: 225° og 250° eller grill.

 

Til fyld:

 

3-4 løg, smør eller margarine, 1 ds. ansjosfileter (ca. 200 g) 100 g reven ost (emmenthaler) 1 dl finthakket persille

 

Fremgangsmåde:

 

  1. Smelt fedtstoffet i en gryde og bag op med hvedemel, mælk og fløde til en jævn dej. Kog godt igennem. Tilsæt ansjos lagen.

 

  1. Tag gryden fra varmen. Skil æggene. Rør æggeblommerne i dejen er en ad gangen. Rør bagepulveret i.

 

  1. Pisk æggehviderne helt stive og vend dem i. Beklæd en lille bradepande (25 X 35 cm) med bagepapir eller pensl med fedt stof. Hæld dejen i. Bag ca. 20 min. ved 225°. Sval let af.

 

  1. Pil løgene og hak dem fint. Kog dem klare i lidt fedtstof. Bland med finthakkede ansjoser, det meste af osten og persillen.

 

Fordel fyldet over rouladebunden.

  1. Rul tæt sammen og læg rouladen med sammenføjningen nedad på en beklædt brade pande. Drys resten af osten over.
  1. Gratiner ca. 10 min. ved 250 grader eller grill.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?