- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 55 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1587
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 5, 2009
- 7 dl
- Vand
- 1 stk
- Bouillonterning
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 3 dl
- Fløde 9 %
- 1 bdt.
- Persille, frisk
- 1 stk
- Porre
- 1 stk
- Selleri, rod
- 10 g
- Smør, saltet
Skræl sellerien, løg og porre og skær det i små stykker (kun det hvide af porren). Varm smørret op i en gryde og steg grønsagerne i det nogle minutter. Rør bouillonen ud i vandet og hæld det i gryden. Lad suppen koge under låg ved svag varme i en halv time. Blend det med en stavblender og tilsæt fløden. Kog suppen op og smag det til med salt og peber. Rør smørret i og drys med hakket persille.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.