Sellerisuppe

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
55 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1587
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
7 dl
Vand
1 stk
Bouillonterning
1 stk
Løg eller zittauerløg
3 dl
Fløde 9 %
1 bdt.
Persille, frisk
1 stk
Porre
1 stk
Selleri, rod
10 g
Smør, saltet

Skræl sellerien, løg og porre og skær det i små stykker (kun det hvide af porren). Varm smørret op i en gryde og steg grønsagerne i det nogle minutter. Rør bouillonen ud i vandet og hæld det i gryden. Lad suppen koge under låg ved svag varme i en halv time. Blend det  med en stavblender og tilsæt fløden. Kog suppen op og smag det til med salt og peber. Rør smørret i og drys med hakket persille.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?