- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2473
- Pris pr. Portion
- 19.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 21, 2013
- 1 stk
- Tomat
- 50 g
- Squash
- 6 stk
- Æg
- 2 tbsp.
- Hvedemel
- 1 dl
- letmælk
- 170 g
- Champignoner i skiver
- 1 bdt.
- Purløg
- 50 g
- Danablu Ost
- 4 skive(r)
- Flæsk i skiver
Sprødsteg flæsket på en sliplet pande. Tag flæsket af panden. I fedtstoffet svitses champignon og hakkede løg. Smelt osten sammen med Champignonerne og løgene når de er brunede. Krydder med salt, peber, samt krydderi efter smag og behag. Tag også fyldet fra panden.
Medens flæsket steger piskes æggene sammen med mel, mælk, salt, peber. Kom evt. lidt mere fedtstof på panden, hæld æggemassen i og lad simre ved svag varme til massen er er fast men stadig lid glasagtig på overfladen. Kom nu Champignonmassen på den ene halvdel og vip forsigtig den anden halvdel af æggekagen over og du har en dejlig omelet. Pynt med klippet purløg og læg flæskestykkerne over.
NB. I stedet for mælk kan man bruge Danskvand. Det gør omeletten mere luftig.
Tomaten og squashen skæres i mindre stykker, overhældes med dressing, drysses med lidt purløg og færdig er retten.
Som tilbehør kan serveres rugbrød.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.