- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 1967
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 4, 2009
- 1 stk
- Persillerod
- 1/2 stk
- Porre
- 15 g
- Smør, saltet
- 1 stk
- Bagekartofler
- 50 g
- Blomkål
- 1 stk
- Gulerod/gulerødder
- 1 dl
- Fløde 9 %
Skræl grønsagerne og skær dem i grove stykker
Damp grønsagerne i lidt vand i ca. tyve minutter til de er møre
Blend grønsagerne og kog grønsagsmosen op i en gryde
Rør fløde og smør i og smag til med salt og peber
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.