Grønsagssuppe

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
3 personer
Kategori
Forret
Hovedret
Visninger
1039
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
250 g
Gulerod/gulerødder
100 g
Pastinak
2 stk
Porre
1 tbsp.
Karry, pulver
1 stk
Snackpeber (rød)
1/2 l
Boullion hønse
Grønsagssuppe

Denne suppe er rigtig lækker her i de kolde måneder, og den er fyldt med gode grønsager og vitaminer. Du kan sagtens lave forholdet anderledes eller tilføje andre ingredienser.

Rens og snit grønsagerne (brug kun det hvide af porren). Hæld boullionvandet i en gryde og kom de snittede grønsager i. Lad det koge til grønsagerne er møre. Blend herefter forsigtigt indholdet i gryden med en stavblender og sæt det på kogepladen igen. Tilføj karry efter smag og krydder med salt og peber. Lad det koge op og server det med en klat creme fraiche.

Velbekomme

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?