Gulerodssuppe med vanille

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Hovedret
Visninger
1578
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
800 g
Gulerod/gulerødder
1 stk
Løg eller zittauerløg
1 1/2 dl
Creme fraiche 18 %
2 tbsp.
Olivenolie
1 1/2 l
Bouillon, hønsekød, spiseklar
1/4 tsk.
Kanel
1 stk
Vanillestang
1 tsk.
Vanilleekstrakt
Gulerodssuppe med vanille

Varm olien op i en gryde
Hak løget fint og svits det i olien
Skræl gulerødderne, hak dem groft og bland dem i
Svits videre i nogle minutter
Hæld bouillonen i, skru ned for varmen og læg låg på
Lad suppen småkoge til gulerødderne er møre
Lad suppen køle lidt af og blend den
Bland en dl creme fraiche, kanel og vanilleekstrakt i
Server med en klat creme fraiche og et stykke vanillestang



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?