- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Hovedret - Visninger
- 1578
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 18, 2009
- 800 g
- Gulerod/gulerødder
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 1/2 dl
- Creme fraiche 18 %
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 1 1/2 l
- Bouillon, hønsekød, spiseklar
- 1/4 tsk.
- Kanel
- 1 stk
- Vanillestang
- 1 tsk.
- Vanilleekstrakt
Varm olien op i en gryde
Hak løget fint og svits det i olien
Skræl gulerødderne, hak dem groft og bland dem i
Svits videre i nogle minutter
Hæld bouillonen i, skru ned for varmen og læg låg på
Lad suppen småkoge til gulerødderne er møre
Lad suppen køle lidt af og blend den
Bland en dl creme fraiche, kanel og vanilleekstrakt i
Server med en klat creme fraiche og et stykke vanillestang
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.