- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2026
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 30, 2010
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 2 stk
- Mozzarella, kugler
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 stk
- Flåede tomater, konserves
- 1/2 bdt.
- Persille, frisk
- 1/2 bdt.
- Oregano, frisk, kviste
- 150 g
- Spinat- frisk eller dybfrost
- 400 g
- Hakket kyllingekød
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 12 stk
- Fuldkorns Lasagneplader, Friske
- 1 stk
- Peber, chili rød eller grøn, rå
- 1 tsk.
- Muskatnød, revet
- 1/2 bdt.
- Basilikumblade, frisk
Tænd ovnen på 190 grader.
Hak løg, chili og hvidløg og svits det i olivenolien. Kom det hakkede kyllingekød i gryden og steg det i 8-10 min.
Hak de friske krydderier.
Tilsæt tomat og alle krydderierne. Lad sauce simre i ca 5 minunder omrøring(tilsæt ikke væde, da spinat indeholder meget vand).
Hak spinaten og skær mozzarellaen i små stykker.
Kom skiftevis sauce, spinat, lasagneplader og lidt mozzarella i et ildfast fad. Start og slut med saucen. kom til sidst mozzarellaen på toppen af lasagnen.
Sæt lasagnen på midterste rille i den forvarmede ovn i 30-35 min.
Lad lasagnen trække i 5 min. inden servering.
Velbekomme
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.