Hjemmelavet rødkål

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
55 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
1439
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Rødkål
75 g
Smør, saltet
2 dl
Vand
1 tsk.
Salt, groft
400 g
Ribsgele
1 dl
Hvidvinseddike
Hjemmelavet rødkål

Vil man gøre lidt ekstra ud af julemaden er rødkålen et godt sted at starte. Det gør julemiddagen ekstra god.
Start med at skære rødkålen i fire kvarte så du kan få selve stokken ud. Snit så rødkålen forholdsvis fint. Varm smørret op i en gryde og lad det blive gyldent. Nu skal du vende rødkålen i gryden, mens du blander hvidvinseddike, ribsgele, vand og salt i gryden. Lad rødkålen koge stille og roligt i en time, hvor du rører jævnligt i det. Put det i en skål og server den.

God appetit.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?