Fiskelasagne

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
65 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
846
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 tbsp.
Hvedemel
3 tbsp.
Rasp
50 g
Smelteost, revet ost 30+
3 stk
Gulerod/gulerødder
400 g
Fiskefars, rå
6 dl
letmælk
9 stk
Lasagneplader - også friske plader
1 stk
Porre
1 skive(r)
Selleri, rod
1 stk
Æg

Kog lasagnepladerne i rigeligt vand i ti minutter. Rør fiskekødet sammen med et æg, 2 dl mælk og lidt salt og peber. Rengør porren og skær den i tynde ringe. Rens og snit gulerødderne og snit også selleriskiven. I lidt letsaltet vand koges grønsagerne møre i fem minutter. Hæld vandet fra lasagnepladerne og grønsager og smør et ildfast fad. Læg så grønsager, fiskekød og lasagneplader i på skift. Slut med grønsager. Lav en bechamelsauce ved at blande mel og 4 dl mælk i en gryde. Kog det op mens der røres og lad det koge nogle minutter. Bland så osten i sammen med et æg og smag til med salt og peber. Fordel sovsen over lasagnen og drys til sidst med raspen. Bag fiskellasagnen ved 200 grader i godt en halv time.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?