- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 5 personer
- Kategori
- Buffet
Dessert - Visninger
- 9250
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 1, 2009
- 100 g
- Mørk chokolade også med orange
- 500 g
- Jordbær
- 75 g
- Hvid chokolade
Rens jordbærrene, men lad stilken sidde.
Dup jordbærrene tørre.
Smelt chokoladen over to vandbade.
Når chokoladen er helt smeltet dyppes jordbærrene i den mørke chokolade, så halvdelen af jordbærret er dækket.
Lad chokoladen stivne.
En tredjedel af jordbærrene dyppes med spidsen i den hvide chokolade.
Den sidste del af den hvide chokolade lægges i mønster på en tredjedel af jordbærrene med mørk chokolade. Brug en tandstik til at lave mønstret med.
Hvor længe i forvejen kan man