- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Bagværk
Buffet
Dessert - Visninger
- 1096
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 3, 2012
- 50 g
- Smør
- 1 dl
- Rapsolie
- 1 dl
- Youghurt
- 3 stk
- Æg
- 1 tbsp.
- Citronsaft
- 1 stk
- Squash
- 1 dl
- Hvedeklid
- 3 dl
- Hvedemel
- 1 tbsp.
- Kanel
- 3 dl
- Rørsukker
- 2 tsk.
- bagepulver
- 2 tsk.
- vanillesukker
Dej: Pisk æg med rørsukker og vanille, og tilsæt smeltet smør, youghurt, rapsolie, citronsaft og en revet squash/courgette. Bland hvedemlet med hvedeklid, bagepulver og kanel, og rør blandingen i dejen lidt af gangen.
Kom dejen i en smurt springform og drys over med kanel-rørsukker. Bag kagen i en forvarmet ovn næstnederste rille ved 180 grader ca. 45-50 minutter. Tjek evt. med en kødnål om kagen er færdigbagt.
Server med vanille-cremefraiche som tilbehør.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.