Champignon hapser

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Natmad
Tilbehør
Visninger
1870
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
4 skive(r)
Cherry tomater
4 knsp.
Basilikum, tørret
4 tsk.
Flødeost, naturel
4 stk
Champignon, store
Champignon hapser

Champignon hapser.
Nem og lækker tilbehør… eller som små hapser til et godt glas vin.
Champignonerne renses og stilken brækkes af. (Den kan evt. finthakkes og røres i flødeosten).
Flødeosten tilsættes basilikum… man kan evt. bruge pikantost. Den lægges i champignonerne.
Top med en skive tomat drysset med salt og peber.
Hapsene bages på 200 grader i 10-15 minutter.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?