Lakseforret

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
25 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Visninger
2222
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 tbsp.
Kapers
2 stk
Appelsin, blodappelsin
1 stk
Citron - gerne økologisk
1 bdt.
Dild, frisk
300 g
Laks, fersk (med og uden skind)
2 tsk.
Olivenolie
2 stk
Fennikel, knold, rå
2 tbsp.
Oliven, sorte, uden sten, i saltlage

Skær laksen i meget tynde skiver
Pres citronsaft udover lakseskiverne og krydr med salt og friskkværnet peber
Snit fenniklerne meget fint
Skræl appelsinerne og skær fileter ud (skær imellem det hvide skind som dele appelsinen i både)
På fire tallerkner anrettes fennikel og appelsinfileter med lidt olivenolie dryppet over
Læg lakseskiver på hver tallerken, drys med dild, oliven og kapers
Server med lidt brød


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?