- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 2222
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 16, 2009
- 2 tbsp.
- Kapers
- 2 stk
- Appelsin, blodappelsin
- 1 stk
- Citron - gerne økologisk
- 1 bdt.
- Dild, frisk
- 300 g
- Laks, fersk (med og uden skind)
- 2 tsk.
- Olivenolie
- 2 stk
- Fennikel, knold, rå
- 2 tbsp.
- Oliven, sorte, uden sten, i saltlage
Skær laksen i meget tynde skiver
Pres citronsaft udover lakseskiverne og krydr med salt og friskkværnet peber
Snit fenniklerne meget fint
Skræl appelsinerne og skær fileter ud (skær imellem det hvide skind som dele appelsinen i både)
På fire tallerkner anrettes fennikel og appelsinfileter med lidt olivenolie dryppet over
Læg lakseskiver på hver tallerken, drys med dild, oliven og kapers
Server med lidt brød
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.