- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 95 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 1253
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 2, 2009
Som alternativ til grønsagslasagnen eller den traditionelle er denne her også rigtig god.
Når du koger muslingerne og krabberne skal du gemme i alt 4 dl af væden. Når det er gjort starter du med at blande smør og mel i en gryde. Hæld mælk og musling/krabbe væden i. Tilsæt krydderier og lad det koge i ti minutter mens du rører. Hæld 3/4 af sovsen fra i en skål og bland muslinger, krabbekød, rejer, mellem tomatpure og dild i. Resten af saucen blandes med mozzarellaosten. I et ildfast smurt fad lægges ostesovs, lasagneplader og fyld skiftevis i lag. Slut med ostesaucen. Bag lasagnen ved 175 grader mellem tre kvarter og en time.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.