Lasagne med alt godt fra havet

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
95 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Visninger
887
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Som alternativ til grønsagslasagnen eller den traditionelle er denne her også rigtig god.
Når du koger muslingerne og krabberne skal du gemme i alt 4 dl af væden. Når det er gjort starter du med at blande smør og mel i en gryde. Hæld mælk og musling/krabbe væden i. Tilsæt krydderier og lad det koge i ti minutter mens du rører. Hæld 3/4 af sovsen fra i en skål og bland muslinger, krabbekød, rejer, mellem tomatpure og dild i. Resten af saucen blandes med mozzarellaosten. I et ildfast smurt fad lægges ostesovs, lasagneplader og fyld skiftevis i lag. Slut med ostesaucen. Bag lasagnen ved 175 grader mellem tre kvarter og en time.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?