Kartoffelgryde

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
35 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Visninger
882
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Kartoffelgryden kan spises alene men er også lækker med lidt tilbehør til.
Skræl kartofler og selleri og skær det i små tern. Hæld mælken i en gryde og kog kartofler og selleri møre i det. Smag det til med lidt salt og peber. Skær løget i små stykker og svits det i smørret. Skær rødbederne i tern og peberfrugten i strimler. Bland det i løgene. Når selleri og kartofler er helt møre tilsættes løg, rødbede og peberfrugt. Klip purløgen og drys det henover.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?