- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 10785
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 2, 2013
- 350 g
- Røget laks
- 150 g
- Philadelphia ost
- 6 tbsp.
- Purløg
- 2 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 2 tbsp.
- Citronsaft
En let og velsmagende lakseret.
Laksen skæret i små tern.
Purløget hakkes i små stykker.
Ost, laksestyrkkerne, citronsaft og purløget røres sammen. Der smages til med peber – nogen vil gerne bruge meget andre mindre.
Lad det hvile i køleskabet i mindst 30 min. inden servering.
Du kan eventuelt rulle “laksemassen” i en plastikfilm og komme det i fryseren i en time. På den måde bliver det skærefast. Efterfølgende kan det skæres i skriver – laksemassen skal på ingen måde være frossen når den serveres.
Serveringstips: Ristet rugbrød
Rigtig god opskrift. Jeg har
lækkert og let