- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 245 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Bagværk
Tilbehør - Visninger
- 2168
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 11, 2009
- 50 g
- Bagegær
- 7 dl
- Vand
- 1 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 3 tbsp.
- Olivenolie
- 1 kg
- Hvedemel
- 120 g
- Grahamsmel, fuldkornshvedemel
Gæren røres ud i det lunkne vand
Salt og 2 spsk. olie blandes i
Grahamsmel og 2/3 af hvedemelet sigtes i
Dejen slås godt sammen i skålen
Ælt dejen godt igennem på et meldrysset bord, til den er smidig og blød
Stil dejen til hævning tildækket og lad den hæve til dobbeltstørrelse
Dejen slås ned og formes til to runde brød
Læg brødene på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve tildækket og lunt i en halv time
Ovnen varmes op til 200 grader
Pensl brødene med lidt olivenolie og bag dem nederst i ovnen i 50-60 minutter
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.