Madbrød

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
245 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Bagværk
Tilbehør
Visninger
1172
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
50 g
Bagegær
7 dl
Vand
1 1/2 tsk.
Salt, groft
3 tbsp.
Olivenolie
1 kg
Hvedemel
120 g
Grahamsmel, fuldkornshvedemel
Madbrød

Gæren røres ud i det lunkne vand
Salt og 2 spsk. olie blandes i
Grahamsmel og 2/3 af hvedemelet sigtes i
Dejen slås godt sammen i skålen
Ælt dejen godt igennem på et meldrysset bord, til den er smidig og blød
Stil dejen til hævning tildækket og lad den hæve til dobbeltstørrelse
Dejen slås ned og formes til to runde brød
Læg brødene på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve tildækket og lunt i en halv time
Ovnen varmes op til 200 grader
Pensl brødene med lidt olivenolie og bag dem nederst i ovnen i 50-60 minutter

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?