Flute

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
80 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
3 personer
Kategori
Bagværk
Visninger
1175
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 1/2 tsk.
Salt, groft
650 g
Hvedemel
10 g
Bagegær
1/2 l
Vand
Flute

Gæren røres ud i det kolde vand
Salt og mel røres i så dejen er lind – den må ikke æltes
Dejen skal hæve tildækket i køleskabet i 12 timer
Dejen tages ud på et bord med mel på
Med mel på hænderne formes dejen til 3 flutes
Flutene lægges på en bageplade med bagepapir og snittes hver på skrå tre steder
Flutene skal efterhæve en halv time
Imens varmes ovnen op til 225 grader
Flutene bages 20-25 minutter til de er sprøde og gyldne – under bagningen skal de to gange pensles med vand

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?