Medisterpølse

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Visninger
641
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Medisterpølsen prikkes med en gaffel fire steder. Smørret smeltes på panden og bruser af. Steg mediesterpølsen ved middel vrame cirka ti minutter på begge sider. Når misterpølsen er gennemstegt tages den af panden og skæres i mindre stykker.
Medisterpølse smager godt sammen med eksempelvis nye kartofler og salat.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?