Madopskrifter - Find opskrift på aftensmad
  • Forside
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
    • Dessert
    • Bagværk
    • Buffet
    • Morgenmad / Brunch
    • Lunch
    • Drink
    • Madpakke
    • Natmad
    • Tilbehør
  • Tøm dit køleskab
  • Blog
  • Top 10
    • Top 10 visninger
    • Top 10 anmeldelser
  • Nyhedsbrev
a

Opret konto

CAPTCHA

Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam

Log ind

    • Opret konto
    • Bestil ny adgangskode
CAPTCHA

Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam

  • Olivenbrød

    • Tina Damkjaera
    • Bagværka
    • Let
    • a
    • 835
         0Stemmer
    Rør gæren ud i vandet. Hak løg, peberfrugt og oliven i små stykker og bland det i sammen med olivenolien og saltet. Rør melet i  og ælt dejen godt igennem.  Form to brød og læg dem på en bageplade med bagepapir. Lad dem hæve en halv time. Snit overfladen med tre store snit og bag brødene i ovnen ved 200 grader i en halv time.
    Facebook
    Facebook
    TWITTER
    PINTEREST
    PINTEREST
    GOOGLE
    GOOGLE
    https://vildmedmad.dk/olivenbrod/
    INSTAGRAM

    Kommentarer

    0:30
    1:30
    0.00 kr.
    2

    Ingredienser

    35
    g
    Bagegær
    175
    g
    Sigtemel
    2
    tbsp.
    Løg eller zittauerløg
    18
    stk
    Oliven, grønne, marinerede, konserves
    1
    stk
    Peberfrugt, grøn
    2
    tsk.
    Havsalt
    3
    dl
    Vand
    4
    tbsp.
    Olivenolie
    200
    g
    Hvedemel
  • Olivenbrød Banana bread on a plate Rør gæren ud i vandet. Hak løg, peberfrugt og oliven i små stykker og bland det i sammen med olivenolien og saltet. Rør melet i  og ælt dejen godt igennem.  Form to brød og læg dem på en bageplade med bagepapir. Lad dem hæve en halv time. Snit overfladen med tre store snit og bag brødene i ovnen ved 200 grader i en halv time. Prep Time: 0:30 Total time: 1:30 Servings: 2
  • SUNDHEDSFORMIDLERNES OPSKRIFTER

    Mexicansk pandekage

    Mexicansk pandekage

    1 pk. Pandekager, 1 gl. tomatsalsa, 1 avocado, 3 forårsløg, ½ agurk, ½ peberfrugt, 2 tomat, salat, 1 ds. majs,1 pk. kyll

    Læs mere
    0 visninger
    Luksusstjerneskud

    Luksusstjerneskud

    Rist toastbrødet på begge sider. Vend spætten i rugmel på begge sider Steg i olien – ca. 5 min på hver side. Krydr med salt og peber. Anrettes

    Læs mere
    6173 visninger
    Nudelsalat med asiatiske deller

    Nudelsalat med asiatiske deller

    Start med at blande farsen til dellerne – hak løg, hvidløg og dild fint og bland det i kødet sammen med soya, fiskesauce, ingefær, salt og peber

    Læs mere
    4330 visninger
    Se flere

    OPSKRIFTER AF MESTERKOKKEN

    Lækker Æblekage

    Lækker Æblekage

    Æblekage 1) Dagen inden kagen skal bruges gøre dette: Skræl æblerne, skær dem i grove tern. Kom dem i en gryde med 0,5 dl. vand, hvidvin, sukker

    Læs mere
    979 visninger
    Marineret flanksteak på grill eller pande

    Marineret flanksteak på grill eller pande

    Flanksteak er ofte en tilbudsvare, men rigtig tilberedt smager det hammer godt. Man kan vælge at købe en flanksteak marineret eller man kan selv gø

    Læs mere
    25390 visninger
    Reje salat med asparges

    Reje salat med asparges

    Lad rejerne dryppe af Skær aspargesene i stykker og kog dem i letsaltet vand i to minutter Lad aspargesstykkerne dryppe af Bland creme fraiche med c

    Læs mere
    973 visninger
    Se flere

    Følg os rundt omkring på nettet

    Facebook
    Facebook
    TWITTER
    PINTEREST
    PINTEREST
    GOOGLE
    GOOGLE
    https://vildmedmad.dk/olivenbrod/
    INSTAGRAM
    © 2009-2019 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbehodes | Vild Med Mad's
    • brugerbetingelser
    • Information om Vild Med Mad