- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 65 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Bagværk
Dessert - Visninger
- 2742
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 30, 2009
- 1 stk
- Citron - gerne økologisk
- 4 tbsp.
- Honing
- 500 g
- Kvark, 5+
- 50 g
- Smør, saltet
- 2 dl
- Vand
- 4 stk
- Æg
- 1 knsp.
- Salt, groft
- 150 g
- Flødeost, naturel
- 200 g
- Couscous
Start med at sætte couscousen i blød i vandet. Bland salt, smør og en spsk. honning i. Lad det stå i tyve minutter og bland så to af æggene i. Til cremen blandes kvark, flødeost, de sidste to æg, 3 spsk. honning og saften af en citron. Rør det godt sammen og varm ovnen op til 200 grader. Læg bagepapir i en springform og fordel halvdelen af couscousen i bunden. Fordel så cremen og til sidst den sidste halvdel af coucousen på toppen. Bag ostekagen i cirka 40 minutter. Velbekomme.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.