Pesto – oregano

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
9042
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 dl
Olivenolie
3 bdt.
Oregano, frisk, kviste
30 g
Friskhøvlet parmesan
4 stk
Hvidløg, fed
Pesto – oregano

Det er muligt at fremstille pesto af mange forskellige krydderurter. I denne pesto er hoved ingrediensen oregano, da vi havde rigeligt af det i haven.
Skyl oreganogrenene. Når de er tørre, skal bladene adskilles fra kvisten/grenen. Skrå nogle tynde skriver parmesanost og klargør hvidløgene. Kom det hele i skålen til en blender. Tilfør en passende mængde olivenolie. Mængden af olivenolie afgøres af hvor flydende pestoen skal være. Det er selvfølgelig også muligt ændre på mængden af hvidløg og ost. Mange bruger også pinjekerner, men det er ikke nødvendigt – og da slet ikke, hvis man ikke kan tåle dem!

Denne portion endte med at blive til to små glas.


2 comments

  1. Conny Besendahl (not verified) sagde på august 10, 2014

    Jeg har også en hulens masse

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Den ukendte kok sagde på august 11, 2014

    Hej Conny

    Bedømmelse: 3.7/5. Fra 3 stemmer.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?