- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 10 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 9042
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 12, 2010
- 2 dl
- Olivenolie
- 3 bdt.
- Oregano, frisk, kviste
- 30 g
- Friskhøvlet parmesan
- 4 stk
- Hvidløg, fed
Det er muligt at fremstille pesto af mange forskellige krydderurter. I denne pesto er hoved ingrediensen oregano, da vi havde rigeligt af det i haven.
Skyl oreganogrenene. Når de er tørre, skal bladene adskilles fra kvisten/grenen. Skrå nogle tynde skriver parmesanost og klargør hvidløgene. Kom det hele i skålen til en blender. Tilfør en passende mængde olivenolie. Mængden af olivenolie afgøres af hvor flydende pestoen skal være. Det er selvfølgelig også muligt ændre på mængden af hvidløg og ost. Mange bruger også pinjekerner, men det er ikke nødvendigt – og da slet ikke, hvis man ikke kan tåle dem!
Denne portion endte med at blive til to små glas.
Jeg har også en hulens masse
Hej Conny