- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 4852
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 21, 2010
- 150 g
- bacon i tern
- 3 knsp.
- Salt og peber
- 2 stk
- Porre i skiver
- 1 stk
- Tærtebund, færdigkøbt på køl
- 2 dl
- Fløde 18 %
Fordel tærtebunden i en smurt tærteform.
Svits bacon og tilsæt porre… som skal svitses til de er bløde.
Hæld fløde ved og lad det koge igennem. Stil til afkøling i 5-10 minutter.
Pisk æggene sammen og rør dem i porre-fløden. Smag til med salt og peber.
Hæld fyldet over tærtebunden og drys med revet ost.
Bag tærten i ca. 40-50 minutter ved 180 grader.
Server tærten med gulerodssalat.