- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Dessert
Nytår - Visninger
- 2902
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 23, 2011
- 100 g
- Sukker (melis)
- 50 g
- Æggehvide
- 250 g
- Ren rå marcipan
- 1 tbsp.
- Æggehvide, pasteuriseret
- 50 g
- Flormelis
Kransekagen: Sukker og æggehvider piskes sammen til en ensartet masse. Ælt denne sammen med marcipanen og form kransekagedejen i den ønskede form og størrelse. Lad dejen “sætte sig” i mindst en halv time (den kan med fordel laves dagen forvejen). Bag kransekagen i ovnen ved 200 grader i 7-8 min afhængig af kagens tykkelse. Kagen må ikke få for meget da den hurtigt bliver tør.
Glasur: Bland flormelis og pasteuriserede æggehvider til en tyk glasur. Kom i sprøjtepose og pynt den afkølede kransekage.
Med hensyn til kransekager