Kransekage

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
8 personer
Kategori
Dessert
Nytår
Visninger
2902
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
100 g
Sukker (melis)
50 g
Æggehvide
250 g
Ren rå marcipan
1 tbsp.
Æggehvide, pasteuriseret
50 g
Flormelis
Kransekage

Kransekagen: Sukker og æggehvider piskes sammen til en ensartet masse. Ælt denne sammen med marcipanen og form kransekagedejen i den ønskede form og størrelse. Lad dejen “sætte sig” i mindst en halv time (den kan med fordel laves dagen forvejen). Bag kransekagen i ovnen ved 200 grader i 7-8 min afhængig af kagens tykkelse. Kagen må ikke få for meget da den hurtigt bliver tør.
Glasur: Bland flormelis og pasteuriserede æggehvider til en tyk glasur. Kom i sprøjtepose og pynt den afkølede kransekage.



En kommentar

  1. Anonym sagde på december 27, 2012

    Med hensyn til kransekager

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?