- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 2 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Forret
Frokost
Hovedret - Visninger
- 1946
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 17, 2020
- 4 stk
- Æggeblommer
- 2 spsk.
- Cognac
- 2 spsk.
- Sherry eddike
- 1 spsk.
- Grov Dijon sennep
- 1 spsk.
- Koncentreret tomatpuré
- 1 bdt.
- Kørvel
- 1 bdt.
- Purløg
- 1 stk
- rødløg
- 10 stk
- Cornichoner
- 1 bdt.
- Estragon
Denne franske klassiker er både suveræn som “snack” til gæsterne til middagsselskabet eller receptionen, eller som ret i sig selv.
Den smager virkelig bare af Frankrig!!
OBS: Vær opmærksom på, at den rørte tatar ikke må stå ude for længe, da det jo er råt kød. Så lav eksempelvis mindre snacks løbende, eller sæt den i en skål med køle elementer.
- Start med at lave selve tartar “saucen. Slå æggeblommer, cognac, tomatpuré, eddike og sennep sammen. Rør lidt efter lidt olie i “saucen” til den tykner til en tynd mayonnaise, men langt fra lige så fast.
- Snit estragon, purløg, rødløg, cornichoner og kørvel fint og vend i massen. Smag til med salt og peber, måske citron
- Hak oksemørbraden fint, og vend den sammen med tatarsaucen lige inden servering. Hvis man vender det sammen mange timer forinden bliver kødet og massen helt grå..
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.