Svinefilet a la mørbrad

Bedømmelse: 2.7/5. Fra 3 stemmer.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
7854
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tbsp.
Citronsaft
3 stk
Gulerod/gulerødder
2 stk
Hvidløg, fed
1 stk
Løg eller zittauerløg
20 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
1 stk
Kokosmælk
4 tbsp.
Soja
500 g
Svinefilet a la mørbrad
Svinefilet a la mørbrad

Til denne ret har jeg valg at bruge tomat/oregano-marineret “Svinefilet a la mørbrad”.
Skær fileten i tykke bøffer og tryk dem let med håndroden.
Brun bøfferne hurtigt i margarinen og læg dem til side.
Svits derefter skiveskåret løg og hvidløg på samme pande.
Hæld gulerødder i tykke mønter ved… og lad grønsagerne brune ved svag varme i 5 minutter.
Tilsæt en lille dåse kokosmælk, citronsaft og soja. Rør det godt sammen.
Læg bøfferne i sovsen og lad småsimre i 10 minutter. Vend bøfferne et par gange undervejs.
Smag til med salt og peber.
Server retten med kartoffelmos og blancherede grønne asparges.Tips:
Man kan nu købe “Svinefilet a la mørbrad” i f.eks. Netto og Rema.
Fileterne er enten hvidløgsmarineret eller marineret med tomat og oregano.
Kødet når helt på højde med en alm. mørbrad, selvom det er billigere.


4 comments

  1. Anonym sagde på oktober 22, 2013

    Hej ang, opskrift på

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Anonym sagde på oktober 22, 2013

    Hej ang, opskrift på

    Bedømmelse: 3.0/5. Fra 4 stemmer.
    Vent venligst…
  3. Den ukendte kok sagde på oktober 22, 2013

    Så skulle det være rettet…

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  4. Mogens (not verified) sagde på juni 10, 2014

    “Skær fileten i tykke bøffer

    Bedømmelse: 3.0/5. Fra 1 afstemning.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?