- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 7854
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 5, 2011
- 1 tbsp.
- Citronsaft
- 3 stk
- Gulerod/gulerødder
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 20 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 1 stk
- Kokosmælk
- 4 tbsp.
- Soja
- 500 g
- Svinefilet a la mørbrad
Til denne ret har jeg valg at bruge tomat/oregano-marineret “Svinefilet a la mørbrad”.
Skær fileten i tykke bøffer og tryk dem let med håndroden.
Brun bøfferne hurtigt i margarinen og læg dem til side.
Svits derefter skiveskåret løg og hvidløg på samme pande.
Hæld gulerødder i tykke mønter ved… og lad grønsagerne brune ved svag varme i 5 minutter.
Tilsæt en lille dåse kokosmælk, citronsaft og soja. Rør det godt sammen.
Læg bøfferne i sovsen og lad småsimre i 10 minutter. Vend bøfferne et par gange undervejs.
Smag til med salt og peber.
Server retten med kartoffelmos og blancherede grønne asparges.Tips:
Man kan nu købe “Svinefilet a la mørbrad” i f.eks. Netto og Rema.
Fileterne er enten hvidløgsmarineret eller marineret med tomat og oregano.
Kødet når helt på højde med en alm. mørbrad, selvom det er billigere.
Hej ang, opskrift på
Hej ang, opskrift på
Så skulle det være rettet…
“Skær fileten i tykke bøffer