- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 12 personer
- Kategori
- Bagværk
Dessert - Visninger
- 17742
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 1, 2014
- 200 g
- Smør, saltet
- 2 stk
- Æg
- 200 g
- Hvedemel
- 200 g
- Sukker (melis)
- 2 1/2 tsk.
- Mandelessens
- 2 tsk.
- bagepulver
- 1 dl
- Vand, kogende
Denne opskrift minder meget om “supernem mazarinkage”
Smøret smeltes og røres sammen med de øvrige ingredienser (brug en grydeske)
Til sidst tilsættes det kogende vand.
Kagedejen kommes i små papir tærteforme – der bliver 12 af denne portion.
Bages ved 180 grader i ca. 15 minutter – varmluft.
Mens kagerne stadig er varme, kan der pyntes med et stykke blød nougat.
Rigtig god fornøjelse:-) Hilsen Mona
Der står der skal tilsættes
Hej Kirsten
Hej Mona