Koldhævede frugtboller

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
999 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
12 personer
Kategori
Morgenmad / Brunch
Visninger
6258
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Om aftenen: Vand og gær kommes i en stor skål og gæren røres ud i vandet. Tilsæt A38 og sirup. Tilsæt grahamsmel, solsikkefrø og havregryn. Tilsæt rosine og abrikoser (abrikoserne klippes I mindre stykker med en saks). Rør rundt med en grydeske, tilsæt det meste hvedemel og salt. Rør og mærk efter om dejen kan klare mere hvedemel. Dejen skal være til at røre i, men uden at være for flydende. Dæk skålen med film og sæt skålen i køleskabet.
Om morgen: Tænd ovnen for max varme varmluft. Tag dejen op med en spiseske og sæt dem på en bageplade med bagepapir, pensl med vand. Når ovnen er varm sættes bollerne i ovnen og skru så temperaturen ned til 225 grader. 20 minutter senere er der nybagte friske og sprøde boller.
 
 
Pr. bolle
I hele portionen
Energi
860 kJ (205 kcal)
10318 kJ (2470 kcal)
Kulhydrat
37 g
443 g
Fedt
2,3 g
28 g
Protein
6,3 g
76 g
Kostfibre
4,5 g
55 g

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?