Spraglet tærte

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Bagværk
Buffet
Dessert
Morgenmad / Brunch
Visninger
3240
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
200 g
Flødechokolade også med appelsin krokant
1 dl
letmælk
20 g
Smør, saltet
2 tsk.
bagepulver
2 dl
Hvedemel
2 tsk.
vanillesukker
2 dl
Sukker (melis)
50 g
Smør, saltet
3 stk
Æg
Spraglet tærte

En improviseret kage, hvor jeg brugte marabou-chokolade med appelsinkrokant. Resultatet blev en både sprød og dejlig saftig en af slagsen…:-)

Hvid dej: Pisk æg, sukker, vanille og smør luftigt. Bland mel med bagepulver og pisk i dejen. Kom i en smurt springform.
Chokoladecreme: Smelt smør og chokolade, og rør lidt mælk i. Hæld chokoladen over den hvide dej i springformen. Lav et mønster i cirkler med chokoladen så den blandes lidt med den hvide dej.
Kommes i en forvarmet ovn, næstnederste rille ved 180 grader, i ca. 40 minutter. Lad kagen køle lidt af.
Server kagen lun med cremefraiche.
Velbekomme!





2 comments

  1. Den ukendte kok sagde på november 22, 2011

    Hej Lykke 🙂

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Den ukendte kok sagde på november 23, 2011

    Hej Pia, det lyder godt 🙂

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?