- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Bagværk
Buffet
Dessert
Morgenmad / Brunch - Visninger
- 3240
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 19, 2011
- 200 g
- Flødechokolade også med appelsin krokant
- 1 dl
- letmælk
- 20 g
- Smør, saltet
- 2 tsk.
- bagepulver
- 2 dl
- Hvedemel
- 2 tsk.
- vanillesukker
- 2 dl
- Sukker (melis)
- 50 g
- Smør, saltet
- 3 stk
- Æg
En improviseret kage, hvor jeg brugte marabou-chokolade med appelsinkrokant. Resultatet blev en både sprød og dejlig saftig en af slagsen…:-)
Hvid dej: Pisk æg, sukker, vanille og smør luftigt. Bland mel med bagepulver og pisk i dejen. Kom i en smurt springform.
Chokoladecreme: Smelt smør og chokolade, og rør lidt mælk i. Hæld chokoladen over den hvide dej i springformen. Lav et mønster i cirkler med chokoladen så den blandes lidt med den hvide dej.
Kommes i en forvarmet ovn, næstnederste rille ved 180 grader, i ca. 40 minutter. Lad kagen køle lidt af.
Server kagen lun med cremefraiche.
Velbekomme!
Hej Lykke 🙂
Hej Pia, det lyder godt 🙂