Sunde og lækre pølsehorn

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
125 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
32 personer
Kategori
Bagværk
Visninger
2075
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
16 stk
Kyllingepølse
850 g
Speltmel
50 g
Bagegær
1 dl
Ketchup
2 dl
Skummetmælk
1 tsk.
Havsalt
2 dl
Vand
3 stk
Æg
2 dl
Olivenolie

Start med at opløse gæren i vandet.
Tilsæt herefter olivenolien, mælk, 2 æg og salt – pisk til æggene er helt opløst i massen og tilsæt herefter lidt efter lidt melet til det bliver en ælte-klar dej.
Ælt nu dejen og lad den hæve i 30 min.
Del dejen i 32 små stykker (nemmest at  dele dejen op i fire, og herefter hver af de fire portioner i fire og igen dele de fire små portioner i fire = 32 🙂 )
Rul nu de 32 små dej-portioner ud.
Skær de 16 pølser over på midten og læg de 32 halve  pølser ud på hver af de 32 portioner dej.
Læg en stribe ketchup ud langs med hver pølse og fold dejen op omkring pølse + ketchup (dejen skal være helt  lukket omkring pølsen så ketchuppen ikke ryger ud).
Læg pølsehornene til efterhævning på en  bageplade i 10 min.
Tænd ovnen på 200 grader.
Pisk det sidste æg i en skål med en gaffel og pensel pølsehornene.
Nu skal pølsehornene blot i ovnen på 200 grader i ca. 15 min.

STJERNE gode pølsehorn – MUMS 🙂

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?