Forloren hare m/ Lammekød

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
75 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Buffet
Frokost
Hovedret
Påske
Visninger
5180
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 knsp.
Peber, friskkværnet
1 tbsp.
Rasp
1 tbsp.
Citronsaft
6 skive(r)
Bacon i skiver, rå
1 stk
Hvidløg, fed
500 g
Lammekød, hakket
1 stk
Løg eller zittauerløg
4 stk
Laurbærblade
1 dl
Vand
1 tsk.
Rosmarin
1 stk
Æg
100 g
Agurkesalat
1 tsk.
Salt, groft
1 knsp.
Allehånde, stødt
Forloren hare m/ Lammekød

Rør en fars af hakket lammekød, æg, citronsaft, rosmarin, allehånde, salt og peber. Riv et løg, og et hvidløg og rør i farsen. Smør et ildfast fad, og hæld farsen i, og form det pænt som et brød. Dæk farsbrødet til med baconskiver. Stik et par laurbærblade ind under baconskiverne.
Kom fadet i en forvarmet ovn (175 grader), næst nederste rille i ca. 1 time og 15 minutter. Dæk farsbrødet til med staniol det sidste kvarter, hvis det ser for mørkt ud.
Server med hjemmelavet agurkesalat, og rugbrød til påske-frokosten. Kan også serveres med hasselbach kartofler og f.eks. champignon-flødesovs.
Opskrift på hurtigt rugbrød: https://www.vildmedmad.dk/hurtigt-rugbroed-4412/
Opskrift på champignons-flødesovs: https://www.vildmedmad.dk/bornholmsk-unghane-m-citron-champignon-floedesovs-bulgursalat-4285/





Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?