- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 75 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Frokost
Hovedret
Påske - Visninger
- 5180
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 3, 2011
- 2 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 1 tbsp.
- Rasp
- 1 tbsp.
- Citronsaft
- 6 skive(r)
- Bacon i skiver, rå
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 500 g
- Lammekød, hakket
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 4 stk
- Laurbærblade
- 1 dl
- Vand
- 1 tsk.
- Rosmarin
- 1 stk
- Æg
- 100 g
- Agurkesalat
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 knsp.
- Allehånde, stødt
Rør en fars af hakket lammekød, æg, citronsaft, rosmarin, allehånde, salt og peber. Riv et løg, og et hvidløg og rør i farsen. Smør et ildfast fad, og hæld farsen i, og form det pænt som et brød. Dæk farsbrødet til med baconskiver. Stik et par laurbærblade ind under baconskiverne.
Kom fadet i en forvarmet ovn (175 grader), næst nederste rille i ca. 1 time og 15 minutter. Dæk farsbrødet til med staniol det sidste kvarter, hvis det ser for mørkt ud.
Server med hjemmelavet agurkesalat, og rugbrød til påske-frokosten. Kan også serveres med hasselbach kartofler og f.eks. champignon-flødesovs.
Opskrift på hurtigt rugbrød: https://www.vildmedmad.dk/hurtigt-rugbroed-4412/
Opskrift på champignons-flødesovs: https://www.vildmedmad.dk/bornholmsk-unghane-m-citron-champignon-floedesovs-bulgursalat-4285/
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.