- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 1901
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 20, 2012
- 400 g
- Peber, chili rød eller grøn, rå
- 6 stk
- Hvidløg, fed
- 4 stk
- Laurbærblade
- 4 dl
- eddike
- 4 dl
- Vand
- 4 tbsp.
- Rørsukker
En anden måde at opbevarer chili på.
Hvidløgs fedene deles i kvarte.
Alle ingredienserne i del 1 blades i en gryde og koges indtil rørsukkeret er smeltet.
Kom blandingen i et rengjort glas (brug eventuelt atamon).
Der prikkes huller i de enkelte chilifrugter, inden de kommer i glasset sammen med de friske hvidløg.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.