- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 220 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 1478
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 9, 2011
- 1/2 stk
- Citronsaft
- 2 tbsp.
- Dild, frisk
- 3 tbsp.
- Creme fraiche 18 %
- 1 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
Udblød husblassen i koldt vand
Hæld vandet fra tunen… men gem 2 spsk. til at smelte husblassen i
Blend tun, cremefraiche, rødløg, citronsaft og en god håndfuld frisk dild.
Pres vandet fra husblassen og læg den i tunvandet.
Sættes i mikroovnen i 10 sekunder ved fuld effekt.
Lad husblassen køle en smule af, før den i en tynd stråle hældes i tunen under konstant piskning
Smag tunen til med salt, peber og evt. ekstra citron
Stilles i køleskabet i ca. 20 minutter
Pisk fløden til skum og vend den sammen med sort cavi-art i tunblandingen
Hæld tunmoussen i en stor form… eller små portionsforme
Sæt i køleskabet i minimum 3 timerVed servering: Læg blandet salat på en tallerken. Tunmoussen ovenpå… pyntet med både røde og sorte cavi-art.
Server flutes til… eller koldhævet brød. Se min opskrift her: https://www.vildmedmad.dk/koldhaevet-broed-3689/Tips: Cavi-art er fremstillet af havtang. Det er både velsmagende, sundt og et miljøvenligt alternativ til almindelig kaviar. Den misfarver ikke, som traditionel kaviar gør. Desuden er den billig.
Den ser lækker ud.
Hej Bente