Tun mousse

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
220 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Visninger
1478
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1/2 stk
Citronsaft
2 tbsp.
Dild, frisk
3 tbsp.
Creme fraiche 18 %
1 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
Tun mousse

Udblød husblassen i koldt vand
Hæld vandet fra tunen… men gem 2 spsk. til at smelte husblassen i
Blend tun, cremefraiche, rødløg, citronsaft og en god håndfuld frisk dild.
Pres vandet fra husblassen og læg den i tunvandet.
Sættes i mikroovnen i 10 sekunder ved fuld effekt.
Lad husblassen køle en smule af, før den i en tynd stråle hældes i tunen under konstant piskning
Smag tunen til med salt, peber og evt. ekstra citron
Stilles i køleskabet i ca. 20 minutter
Pisk fløden til skum og vend den sammen med sort cavi-art i tunblandingen
Hæld tunmoussen i en stor form… eller små portionsforme
Sæt i køleskabet i minimum 3 timerVed servering: Læg blandet salat på en tallerken. Tunmoussen ovenpå… pyntet med både røde og sorte cavi-art.
Server flutes til… eller koldhævet brød. Se min opskrift her: https://www.vildmedmad.dk/koldhaevet-broed-3689/Tips: Cavi-art er fremstillet af havtang. Det er både velsmagende, sundt og et miljøvenligt alternativ til almindelig kaviar. Den misfarver ikke, som traditionel kaviar gør. Desuden er den billig.


2 comments

  1. Den ukendte kok sagde på februar 9, 2012

    Den ser lækker ud.

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Den ukendte kok sagde på februar 9, 2012

    Hej Bente

    Bedømmelse: 5.0/5. Fra 1 afstemning.
    Vent venligst…
Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?