- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 2471
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 23, 2009
1: Oksekødet skæres i tynde strimler.
2: Grøntsager og æbler skæres i stykker og kålen snittes fint.
3: Løg og hvidløg hakkes groft.
4: Olien varmes op i en wok og kødet svitses ved høj varme.
5: Løg, kål, selleri og æbler tilsættes.
6: Tomater blandes i efterfulgt af soja sovsen, hvidløg, oregano og oliven skåret i halve.
7: Retten smages til med salt og peber.
8: Server wok retten med ris.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.