- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3804
- Pris pr. Portion
- 18.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 27, 2014
- 150 g
- Kartofler
- 1 stk
- Tomat
- 1 bdt.
- Purløg
- 6 stk
- Asparges, grønne, rå
- 1 stk
- Skinkeschnitzel
Skyl aspargserne og fjern det trævlede endestykke. Skræl kartoflerne, kog dem i en sautepande (tilsæt salt) i ca. 10 min, hvorefter aspargserne koger med de sidste min. til kartoflerne er nok. Har man skåret det trævlede stykker af aspargserne koges disse med. Skinkeschnitzlen bankes ud så tynd som mulig ca. 3-4 mm. saltes og pebres. Afdryp aspargserne og rul dem ind i schnitzel – det hele holdes sammen med en kødnål. Svits nu rullen hele vejen rundt et par minutter og færdig er retten. Kartoffel- og aspargesvandet bruges til en tynd sause. Tilsæt en ½ suppetern og jævn med maizena. Serveres med frisk purløg og tomatskiver.
Endestykkerne fra aspargsen blændes med olivenolie, salt og peber evt oregano og presses gennem en sigte til der kun er trævler tilbage. Så har du en dejlig pesto eller fyld til sausen.
Velbekomme.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.