- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 90 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 1891
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 16, 2009
Gæren røres ud i den lune mælk og æltes med de andre ingredienser. Dejens skal nu stå og hæve tildækket i cirka 30 minutter. Herefter ruller du den ud til en pølse, som skæres i 10-12 lige store stykker. Stykkerne former du til boller og ruller i sesamfrø. De skal nu hæve igen på en bageplade i cirka 10 minutter. Herefter lægger du et stykke bagepapir over dem og lægger dem i pres eksempelvis med en bageplade. På denne måde skal de igen hæve 20 minutter. Herefter bages de ved 220 grader i cirka 10 minutter, hvor bagepladen stadig ligger som pres på dem de første 5 minutter. Inden brug skal burgerbollerne køle af på en rist.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.