Dyreryg

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
90 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
8409
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1/2 bdt.
Persille, frisk
3 dl
Rødvin
20 g
Smør, saltet
1 tsk.
Salt, groft
1 tbsp.
Hvedemel
2 stk
Timian, kviste (frisk)
3 stk
Skalotteløg
2 dl
Fløde 13 %
1 1/2 kg
Dyreryg

Forvarm ovnen til 225 grader.
Fjern løse hinder fra dyreryggen og tør den.
Gnid den i salt og peber og læg den på en rist over en bradepande.
Iskoldt smør skæres i tynde skiver og halvdelen lægges på oversiden.
Brun dyreryggen i 10 min.
Tag kødet ud og dæmp varmen til 125 grader.
Resten af smørret lægges på dyreryggen og et stegetermometer stikkes i.
Hæld rødvin, timiankviste, persille og løg i bradepanden og steg dyreryggen videre i tre kvarter til temperaturen er mellem 60-65 grader.
Sluk for varmen og lad dyreryggen trække imens sovsen laves.
Stegeskyen sies ned i en gryde.
Fløde og mel rystet sammen til en jævning.
Bring skyen i kog og rør jævningen i.
Kog sovsen igennem og smag den til med salt og peber.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?