- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 105 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2471
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 2, 2009
- 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 2 tbsp.
- Hvedemel
- 300 g
- Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
- 1/2 tsk.
- Rosmarin
- 1 tbsp.
- Løg eller zittauerløg
- 1/2 dl
- letmælk
- 1 stk
- Æg
Rør kødet sammen med saltet i et min. Hak løget fint og bland det i kødet sammen med krydderier og æg. Mælken hældes i lidt efter lidt mens der røres og melet blandes i til sidst. Lad farsen stå og hvile i køleskabet i en halv time. Smør et ildfast fad og form i fadet farsen til et lille brød. Bag farsbrødet i 50 min ved 200 grader.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.