Farsbrød

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
105 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2471
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1/2 tsk.
Salt, groft
2 tbsp.
Hvedemel
300 g
Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
1/2 tsk.
Rosmarin
1 tbsp.
Løg eller zittauerløg
1/2 dl
letmælk
1 stk
Æg

Rør kødet sammen med saltet i et min. Hak løget fint og bland det i kødet sammen med krydderier og æg. Mælken hældes i lidt efter lidt mens der røres og melet blandes i til sidst. Lad farsen stå og hvile i køleskabet i en halv time. Smør et ildfast fad og form i fadet farsen til et lille brød. Bag farsbrødet i 50 min ved 200 grader.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?