Grønsagslasagne

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedningstid
70 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Visninger
1935
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Denne lasagne er lækker hvis man er vegetar eller bare ikke er i humør til den traditionelle.
Start med at lave fyldet ved at skære løg, bladselleri, gulerod og hvidløg i små stykker. Varm smørret op i en gryde og svits grønsagerne i det i ca. fem minutter ved svag varme under låg. Hæld det så i en blender eller blend det direkte i gryden sammen med hvidvinen. I gryden bringes det i kog sammen med fløden og der smages til med salt og peber. Til sidst blandes persillen i. Forkog nu lasagnepladerne i ti minutter. Pisk mel og mælk til en jævning i en gryde. Bland margarinen, salt, peber, muskat og ost i og rør det godt sammen ved svag varme. Lad det få et lille opkog og tag det så af blusset. Skiftevis i et ildfast fad lægges grønsagssovs, mælkesovsen og lasagneplader. Slut med mælkesovsen. Til sidst drysses parmesanosten over og grønsagslasagnen bages ved 200 grader i en halv time.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?