- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 70 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 1935
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 2, 2009
Denne lasagne er lækker hvis man er vegetar eller bare ikke er i humør til den traditionelle.
Start med at lave fyldet ved at skære løg, bladselleri, gulerod og hvidløg i små stykker. Varm smørret op i en gryde og svits grønsagerne i det i ca. fem minutter ved svag varme under låg. Hæld det så i en blender eller blend det direkte i gryden sammen med hvidvinen. I gryden bringes det i kog sammen med fløden og der smages til med salt og peber. Til sidst blandes persillen i. Forkog nu lasagnepladerne i ti minutter. Pisk mel og mælk til en jævning i en gryde. Bland margarinen, salt, peber, muskat og ost i og rør det godt sammen ved svag varme. Lad det få et lille opkog og tag det så af blusset. Skiftevis i et ildfast fad lægges grønsagssovs, mælkesovsen og lasagneplader. Slut med mælkesovsen. Til sidst drysses parmesanosten over og grønsagslasagnen bages ved 200 grader i en halv time.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.