Flæskesteg

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
180 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Visninger
611
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Stegen lægges med sværen nedad i en lille bradepande. Tilsæt vand så sværen er dækket. Stil stegen i ovnen ved 175 grader i en halv time. Herefter tages stegen ud og sværen ridses ned til, hvor kødet starter. Der skal være cirka en halv centimer imellem hver snit. Drys med grov salt over sværen og ned mellem sværene. Sæt stegen i ovnen igen med sværen opad. Bradepanden skal placeres i den nederste del af ovnen ved 175 i halvanden til to timer. Hvis du bruger stegetermometer skal det stå på 75 grader, når den er færdig. Herefter hældes skyen fra stegen (bruges til sauce), og stegen skal igen i ovnen. Temperaturen skal nu være 275 eller grill. Stegen skal have indtil sværen er god – hold øje med den.
Til saucen hældes stegeskyen gennem en si i en gryde. Lad det det stå lidt og skum så overfladen fri fra fedt. Jævn saucen med en meljævning (mel og vand rystet sammen) og tilsæt kulør. Smag til med salt og peber.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?